Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Tältmöten ska sprida evangeliet i Ullared

I augusti kommer shoppingsugna kunna lyssna till bland andra Simon Ådahl utanför Gekås varuhus. Det är ett av inslagen i den tältkampanj som slår ner pålarna i Ullared.

Nyheter · Publicerad 14:30, 31 jul 2019

På en åker intill Gekås camping kommer ett tält att resas, dit alla som vill är välkomna. Varje kväll klockan 19 är ett kafé öppet och besökare kan sitta ner under musikuppträdanden.

– Vi satsar på musik och mycket vittnesbörd. Det ska vara enkelt att förstå vad det här handlar om. Det kommer inte att vara något vanligt möte med predikan, förklarar Lennart Oderhem, ordförande i föreningen Noas ark, som står bakom satsningen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...