Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Supervecka för kristna läger – 4 000 UV-scouter möttes

Utanför Värnamo har flera tusen UV-scouter varit samlade för gemenskap, aktiviteter och – inte minst – samlingar med Jesus i centrum under den gångna veckan. Samtidigt hölls en lång rad andra kristna läger runt om i landet.

Nyheter · Publicerad 16:56, 2 jul 2019

Det gigantiska UV-lägret hölls på en stor åker utanför Värnamo där alltså 4 000 UV-scouter hade slagit läger. ”Oslagbart” var temat för lägret som arrangeras av Svenska alliansmissionens ungdom (SAU).

– När vi gör ett läger tillsammans så blir det oslagbart, och när vi gör livet tillsammans med Gud blir det oslagbart, säger lägerchef Ida Widerberg till Världen idag.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....