Att vörda Herren är början till vishet, att känna den Helige är förstånd.
Ordspråksboken 9:10

Världen idag

Sommarfest för kristna singlar på nationaldagen

Mat, umgänge och underhållning står på programmet när en grupp vänner ordnar en sommarfest för kristna singlar. Festen äger rum i Stockholm den 6 juni och riktar sig främst till den som är mellan 30 och 50 år.

Nyheter · Publicerad 15:56, 24 maj 2019

Det skulle behövas fler mötesplatser för kristna singlar. Det anser Jaana Kupp som, tillsammans med några vänner, ordnar en sommarfest för kristna singlar på nationaldagen den 6 juni.

– De som är mellan 30 och 50 har ofta svårt att hitta till varandra. Förhoppningsvis kan den här festen bli till hjälp, säger hon.

Festen kommer äga rum i Citykyrkans kafévåning i Stockholm och inleds med mingel och fika klockan 15.30. Klockan 17.00 drar festen i gång på allvar med middagsbuffé, underhållning och umgänge.

För att anmäla sig till festen behöver man betala in anmälningsavgiften på 250 kronor. Mer information finns på Facebook­eventet ”Sommarfest för kristna singlar”. Om man inte kan hitta detta event, går det även bra att skicka ett mejl till Jaana Kupp (se faktaruta).

Varför ska man komma på festen?

– Om man vill lära känna nya människor är det här ett bra tillfälle, säger hon.

Var: Citykyrkans kafévåning, Adolf Fredriks kyrkogata 10

När: 6 juni

För vem: Kristna singlar mellan 30 och 50 år.

Anmälan: Görs genom att betala in 250 kronor till swishnummer 072-00488 59 (skriv namn och ålder). Sista anmälningsdatum är 29 maj.

Information: Facebook eller kuppjaana@gmail.com

Ett argument emot en palestinsk stat

Israelkommentar Analys. Ett av de stora beslut som nästa israeliska regering står inför är hur man ska förhålla sig till president Trumps förslag till fred i regionen; en... onsdag 23/10 00:00

Judiska extremister angrep soldater

Brott. I söndags vaknade israelerna till upprörande bilder på nyheterna. I reportaget såg man unga män med maskerade ansikten som kastade stenar mot... onsdag 23/10 06:00

Vi har fått en ny sorts åsiktsinkvisition

Ledare Efter den nästan två år långa krisen är Svenska Akademien tillbaka, åtminstone i så motto att man delar ut Nobels litteraturpris, dessutom för två år... onsdag 23/10 00:00