Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Sommarfest för kristna singlar på nationaldagen

Mat, umgänge och underhållning står på programmet när en grupp vänner ordnar en sommarfest för kristna singlar. Festen äger rum i Stockholm den 6 juni och riktar sig främst till den som är mellan 30 och 50 år.

Nyheter · Publicerad 15:56, 24 maj 2019

Det skulle behövas fler mötesplatser för kristna singlar. Det anser Jaana Kupp som, tillsammans med några vänner, ordnar en sommarfest för kristna singlar på nationaldagen den 6 juni.

– De som är mellan 30 och 50 har ofta svårt att hitta till varandra. Förhoppningsvis kan den här festen bli till hjälp, säger hon.

Festen kommer äga rum i Citykyrkans kafévåning i Stockholm och inleds med mingel och fika klockan 15.30. Klockan 17.00 drar festen i gång på allvar med middagsbuffé, underhållning och umgänge.

För att anmäla sig till festen behöver man betala in anmälningsavgiften på 250 kronor. Mer information finns på Facebook­eventet ”Sommarfest för kristna singlar”. Om man inte kan hitta detta event, går det även bra att skicka ett mejl till Jaana Kupp (se faktaruta).

Varför ska man komma på festen?

– Om man vill lära känna nya människor är det här ett bra tillfälle, säger hon.

Var: Citykyrkans kafévåning, Adolf Fredriks kyrkogata 10

När: 6 juni

För vem: Kristna singlar mellan 30 och 50 år.

Anmälan: Görs genom att betala in 250 kronor till swishnummer 072-00488 59 (skriv namn och ålder). Sista anmälningsdatum är 29 maj.

Information: Facebook eller kuppjaana@gmail.com

Nåd tema när soulartist och tv-pastor gör show

Föreställning. Till helgen kommer föreställningen Avslöjad att spelas på Nyhemsveckan och sedan på Torpkonferensen. Det är Samuel Ljungblahd och Egil Svartdahl som...

Vad är Palestina och vilka är palestinierna?

Israelkommentar Ofta talas det om ”palestinierna” som om de vore ursprungsbefolkningen i det som är dagens Israel. Men detta, som så mycket annat när det gäller...

Lars Adaktusson lämnar KD:s partiledning

Politik. Lars Adaktusson lämnar Kristdemokraternas partistyrelse och rollen som andre vice partiledare, säger han till Expressen. – Jag hade förväntat mig att...

Palestinskt bistånd kan öka med 500 miljoner

Politik. Trots att flera andra länder fryst eller minskat biståndet till palestinska myndigheten på grund av misstankar om korruption och att medel används...