Kom till mig, alla ni som arbetar och är tyngda av bördor, så ska jag ge er vila.
Matteus 11:28

Världen idag

Ruben Agnarsson ska arbeta med filmer, tv-produktioner, reklamkampanjer och stora event kopplade till Sebastian Staksets organisation Heart of Evangelism. Foto: Mikael Good

Ruben Agnarsson blir vd för Sebastian Staksets mediebolag

Ruben Agnarsson avslutar sin anställning hos Himlen TV7 för att i stället bli vd för ett mediebolag under Sebastian Staksets evangelisationsorganisation, Heart of Evangelism. Agnarsson kommer dock även fortsatt att ses som programledare i Himlen TV7.

Nyheter · Publicerad 14:37, 11 feb 2020

– Det har varit en inspirerande och lärorik tid där jag har fått bidra i samband med kanalens etableringsfas i Sverige och därmed blivit bekant med Himlen TV7:s vision, säger Ruben Agnarsson i ett pressmeddelande.

Han menar att tv-kanalen utmärker sig genom sitt omfattande videoarkiv på nätet och genom sin bevakning av Israel.

– En Mellanösternbevakning med sändningar varje vardag och en egen studio i Jerusalem visar på en framsynthet som är helt unik. Kanalen har förutsättningar för att kunna bidra till en balanserad syn på vad som faktiskt händer i regionen, säger han.

Kanalchefen för Himlen TV7, Daniela Persin, uttrycker tacksamhet för Agnarssons arbete med att nå ut med kanalens utbud, och för programserier såsom Sverigeaktuellt, Andliga verkligheter och Politisk hetluft på däck. Hon konstaterar också att samarbetet med Agnarsson fortsätter då de i vår ska spela in en tredje säsong av serien Århundradets mirakel, med Agnarsson som en av programledarna.

Mediebolaget som Agnarsson nu ska vara vd för är ett dotterbolag till evangelisationsorganisationen Heart of Evangelism, som startades av evangelisten Sebastian Stakset 2018. Organisationens kampanj Det finns hopp som hade stora tältmöten i Sävsjö, på Tjörn och i Piteå i somras, fortsätter i påsk med möten i Sparbanken Lidköping arena.

Enligt Himlen TV7:s pressmeddelande ska det nya mediebolaget under Agnarssons ledning ”bland annat arbeta med kvalitetsdokumentärer, filmer, tv-produktioner, reklamkampanjer och stora event, med uppdraget att öka Kristus-medvetenheten i Sverige”.

Utredning: Utbildade barnmorskor väljer bort sjukvården

Vård. Det råder inte brist på utbildade barnmorskor i Sverige – men de saknas inom sjukvården, inte minst... onsdag 31/5 10:00

När den egentlige angriparen går fri

Israelkrönika Så hände det igen. En stor sak, men det är rätt säkert att få skandinaver eller européer har hört... onsdag 31/5 00:00