Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Rigmor Holst Foto: Arkiv

Rigmor Holst blir ny chefredaktör för Inblick

Efter valet den 9 september tar Rigmor Holst över chefredaktörsposten för Inblick. Hon efterträder Ruben Agnarsson som både varit tidningschef och chefredaktör samt vice koncernchef.

Nyheter · Publicerad 11:38, 3 sep 2018

– För mig är det bara en enda stor glädje att få Rigmor som chefredaktör för tidningen Inblick. Jag tror att vi har gjort något som är väldigt viktigt, säger koncernchefen Börje Claésson om nyrekryteringen till tidningen Inblick.

– Jag är jättestolt över att ha få ha henne så nära. Nu när hon väljer att bli vår chefredaktör har jag stor förväntan. Jag vet att Rigmor har det evangeliska i sig så starkt. Det är det som kommer att prägla tidningen, fortsätter Claésson.

Att Rigmor Holst tillträder som chefredaktör gläder också hennes företrädare på posten, Ruben Agnarsson.

– Hon kommer att tillsammans med övrig personal fortsätta utveckla tidningen, som har ett viktigt uppdrag i Sverige, säger Ruben Agnarsson till Inblick.

– Det har varit en fantastisk och mycket fruktbar tid på Inblick, fortsätter Agnarsson som dock kommer att fortsätta skriva i tidningen framöver.

I samband med att Ruben Agnarsson slutar på Inblick börjar han att jobba på tv-kanalen Himlen TV7 efter höstens val.

Ideologisk brytning bakom regeringskris

Ledare Förändrat ideologiskt landskap Ideologier är politikens grund. Ändå ansågs allmänt att dessa var överspelade efter Berlinmurens fall. Den liberala samhällsordningen hade segrat,...

Boråspastorer avtackas efter 30 år i samma församling

Stafettväxling. I helgen avtackas Peder Teglund som pastor för Borås Kristna Center, en församling han grundade för 30 år sedan. Samtidigt installeras hans ersättare...