Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Profetiskt och festligt vid kristna nyårsevent

New Wine, Unite och Josua i Gamleby är några av dem som anordnar stora kristna event och läger under nyårshelgen. En nyhet är PTL Ministries nyårskonferens i Värnamo Pingstkyrka. – Det blir ett profetiskt anslag i hela konferensen, säger Tommy Lilja vid PTL.

Nyheter · Publicerad 16:00, 29 dec 2018

– Livets ord hade tidigare en större konferens, men nu är de flesta nyårsarrangemang för unga människor, säger Tommy Lilja om den nya konferensen, som är tänkt att bli ett årligt event.

Tommy Lilja berättar att han i somras upplevde Guds tilltal om en ny nationell nyårskonferens för allt Guds folk. Han ser också behovet av en konferens för alla åldrar. Tillsammans med sin fästmö, samtalsterapeuten Karin Wennerlöf, står han som värd och inbjudare.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...