Nyheter

Premiär för ny kristen tidskrift

Elisabeth Sandlund, Mikael Hallenius och Linnea Sennehed är tre av skribenterna som medverkar i premiärnumret som ges ut av ALT som bedriver teologisk utbildning i Örebro (bilden), Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm och Umeå. Foto: Willgrendavid, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons, Magnus Aronson/Ikon, Mikael Good och Privat
Mikael Hallenius, Elisabeth Sandlund och Linnea Sennehed är tre av skribenterna som medverkar i premiärnumret som ges ut av ALT som bedriver teologisk utbildning i Örebro (bilden), Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm och Umeå. Foto: Mikael Good, Magnus Aronson/Ikon, Privat & Willgrendavid, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons (beskuren)
Elisabeth Sandlund Foto: Magnus Aronson/Ikon
Foto: Willgrendavid, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

På tisdag ges första numret av Hybrid ut. Inom utgivande ALT, som bedriver teologisk utbildning av kristna ledare, hoppas man att publikationen ska bli till en resurs för kristna församlingar.

Publicerad Uppdaterad

Visionen med ALT:s (Akademi för Ledarskap och Teologi) nya tidskrift Hybrid handlar, enligt utgivaren, om att vara ”i skärningspunkten mellan akademi, kyrka och samhälle”. På tisdag, den 24 januari, introduceras det första numret i samband med en digital release, uppger ALT i ett pressmeddelande.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS