Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar.
Hebreerbrevet 10:24

Världen idag

Sebastian Stakset är dubbelaktuell till helgen, dels genom släpp av ett nytt musikalbum, dels genom att hans evangelisationsmöten kommer att börja sändas varje vecka på tv och Youtube. Foto: Mikael Good/Arkiv

Påskevent med Stakset i Lidköpings arena skjuts fram

Den utåtriktade evangelisationssatsningen ”Det finns hopp” som skulle ha ägt rum i Lidköping i påsk har blivit inställd på grund av coronapandemin. I stället kommer organisationen Heart of Evangelism att sända möten på tv och via internet.

Nyheter · Publicerad 14:00, 25 mar 2020

Det var under påskhelgen om ett par veckor som Sebastian Staksets organisation Heart of Evangelism, tillsammans med lokala församlingar i Lidköping, skulle ha arrangerat en utåtriktad evangellisationssatsning i Sparbanken Lidköping arena, vilket Världen idag berättade om i november.

På sin sajt förklarar evangelisationsorganisationen varför detta nu inte blir av:

”Regeringens beslut den 11 mars om ett förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar innebär att evenemanget 'Det finns hopp' i Lidköping flyttas fram. Vi återkommer med nya datum så fort vi kan!”, meddelar de.

I stället drar dock en ny satsning i gång redan i helgen, där Heart of Evangelism ska sända ”Det finns hopp”-möten varje lördagskväll, dels på sin egen Youtube-kanal på internet, dels på tv-kanalen TBN Nordic, som sänder både via satellit och internet.

”Vi ska fira livet, krossa rädslan och sprida hoppet! Väckelse i vardagsrummet”, skriver Sebastian Stakset på sitt Instagramkonto.

På fredag, den 27 mars, släpps också Staksets nya musikalbum med titeln Livet efter döden. I nio av de sammanlagt tolv låtarna medverkar andra artister, såsom Nano, Einar, Allyawan och Josefina Gniste.

Sommarsoffan live-intervjuar OM:s grundare

På måndag kan svenskar ställa frågor till missionsorganisationen OM:s grundare, evangelisten George... lördag 4/7 18:00

Utan apostlar saknas missionellt perspektiv

Ledare Nya testamentet beskriver de femfaldiga tjänstegåvorna i Kristi kropp: apostlar, profeter,... lördag 4/7 00:00

Vi behöver inte springa tills vi spyr.

Ungkrönika Ungkrönika. Jag har ofta svårt att göra saker till hundra procent. När jag spelade innebandy aktivt hade jag en... lördag 4/7 00:00

Kan vi synda utan att förlora frälsningen?

Mot väggen Kan en pånyttfödd kristen synda utan att förlora frälsningen? /Linda