Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Ny filmserie om Jesus slår nytt insamlingsrekord

Över 10 miljoner dollar har samlats in till en amerikansk ny serie om Jesu liv. Det innebär att serien är den serie som fått störst stöd genom ”crowdfunding” någonsin, skriver Fox News. – Hela det här året har visat att det finns en längtan efter något annorlunda, säger regissören Dallas Jenkins.

Nyheter · Publicerad 12:09, 12 jan 2019

The chosen är namnet på en ny amerikansk serie som ska börja sändas online i vår. Serien började som en kortfilm om Jesu födelse, men utvecklades till ett pilotavsnitt där regissören, i slutet, bad om ekonomiskt stöd för att kunna göra en hel serie av projektet.

Via en crowdfundingsida har satsningen nu inbringat nästan 11 miljoner dollar, och ytterligare 800 000 dollar ser ut att vara på ingång. Nyhetskanalen Fox News skriver att ingen serie tidigare har inbringat så mycket pengar via crowdfunding.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Viktig strid för livet har inletts i USA

Ledare Krig inleds inte alltid med en stor smäll. Ibland smyger de i gång, tills det en dag står klart att man står mitt i en stor strid. Det är en sådan...