Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Narnia släpper nytt album – redan slutsålt

Det kristna hårdrocksbandet Narnia släpper nytt album i augusti. Men redan nu är plattan, som fick bästa betyg av Sweden Rock Magazine, slutsåld.

Nyheter · Publicerad 18:00, 31 jul 2019

I senaste numret av Sweden Rock Magazine recencerades flera nya album, varav Narnias From Darkeness to Light blev högst rankat. Där säger en av panelmedlemmarna att ”Christian Liljegrens röst tycks bara bli bättre med åren och i CJ Grimmark har de, vad jag bestämt hävdar, Sveriges bästa gitarrist”.

Med de lovorden är det kanske inte förvånande att albumet sålt slut redan innan det kommit ut, vilket gjort att skivbolaget tvingats trycka fler skivor.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...