HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

Narnia åker på turné med kristna rocklegendarer

Det svenska kristna rockbandet Narnia planerar en gemensam turné med de klassiska rockbanden Stryper och Tourniquet. – Ett steg vidare i den vision vi har att nå ut med evangeliet genom vår musik, säger Narnias Christian Liljegren om jätteturnén med de legendariska grupperna.

Nyheter · Publicerad 08:00, 14 apr 2019

Turnén kommer att hållas i Sydamerika och äger rum under nästan tre veckor i september. Just Sydamerika har kommit att bli ett starkt fäste för det svenska bandet sedan det grundades 1996. Men det var först 2017 som gruppen fick möjlighet att turnera på kontinenten. 

I turnén med Stryper och Tourniquet kommer Narnia att få agera mellanakt på de klassiska kristna rockbandens gemensamma turné. Man kommer att besöka arenor med kapacitet på mellan 1 500 och 3 000 personer i Bolivia, Peru, Brasilien, Argentina och Chile. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Anställda hoppar av barnklinik som behandlar könsdysfori

Storbritannien. Fem anställda vid Britain’s National Health Service (NHS) har valt att lämna sina tjänster på en klinik som arbetar med barn som kan ha könsdysfori....

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...