Herren ska bevara dig från allt ont, han ska bevara din själ. Herren ska bevara din utgång och din ingång, från nu och till evig tid.
Psaltaren 121:7-8

Världen idag

Missionskonferensen Engage arrangerar digitalt bönemöte

På grund av de nya coronarestriktionerna beslutade sig arrangörerna bakom Engage, en missionskonferens för unga, för att ställa in årets upplaga och i stället satsa mot nästa år. Ett zoom-möte med bön genomförs i stället i dag, lördag.

Nyheter · Publicerad 16:00, 7 nov 2020

Ledningen för Engage meddelade på Facebook att man efter bön och eftertanke valt att flytta fram konferensen till hösten 2021.

”Trots alla restriktioner och ändringar ser vi fortfarande behovet av att lyfta de onådda och bibellösa folken i världen idag, och vi tror på bönens kraft”, skrev man, och inbjuder till ett digitalt bönemöte via tjänsten Zoom, den 7 november klockan 18–19.

Konferensen, som vill inspirera unga till mission, var planerad att genomföras på 15 orter samtidigt. Den skulle bland annat innehålla tävlingar med missionsresor utomlands som vinster, men även en lovsångskonsert och bön för onådda folk.

Migrationsfrågor kräver klokskap snarare än känsloreaktioner

Ledare All politik och myndighetsutövning innebär att försöka finna rätt balans mellan flera olika... lördag 30/9 00:10

USA behöver lyfta sig inför nytt presidentval

Ledare Så hänger då det offentliga USA återigen halvvägs ut över stupkanten efter politisk osämja. Och med... fredag 29/9 00:10