Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Mirakelkonferens där människor möter Gud

Linda Bergling, pastor i församlingen Arken i Kungsängen, känner glädje och förväntan över att Mirakelkonferensen är i gång. – Den är en fest, människor kommer hit för att möta Gud och bli helade, säger hon till Världen idag.

Nyheter · Publicerad 10:36, 18 jul 2019

Linda Bergling upplyser om att församlingen arrangerat sin sommarkonferens årligen sedan 1987 med visionen att människor ska få möta Gud och få betjäning i förbön för de behov som finns i vars och ens liv. Konferensen ger mycket utrymme för lovsång, förkunnelse och förbön. Linda Bergling berättar att man önskar att besökaren ska få smaka på lite olika tjänster i Guds rike och därför har man bjudit in olika talare utifrån.

Norske predikanten Tom Roger Edvardsen var fiskaren som blev frälst och valde att bli människofiskare. Nu gästade han konferensen och berättade bland annat om hur Gud kan välsigna sillfiske. Han växte upp i ett kristet hem men kom under sin tonårstid bort från tron. Efter en tid med mörker i sitt liv mötte han Gud 1978 och fick sitt liv förvandlat. Snart valde han bort yrket som fiskare för att ge sitt gensvar på den kallelse som han upplevde att Gud hade till honom, nämligen att predika evangeliet på heltid. Men den norske predikanten bjöd ändå åhörarna ett smakprov på att det går att kombinera människofiske med sillfiske.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Biblar undantas i handelskriget

USA Det pågår ett handelskrig mellan USA och Kina, vilket skapat oro också hos kristna aktörer. En stor del av USA:s, och hela världens, biblar och andra...

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...