Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Theresa May återvände utan framgångar från EU-toppmötet. Foto: Geert Vanden Wijngaert/AP/TT

May sågas på hemmaplan efter EU-toppmötet

Storbritanniens premiärminister Theresa May möts av beska reaktioner på hemmaplan efter gårdagens brexitdiskussioner i Bryssel.

Nyheter · Publicerad 17:33, 14 dec 2018

Labours brexittalesman Keir Starmer vill att May lägger fram utträdelseavtalet för en omröstning i parlamentet redan nästa vecka.

– Det verkar som om premiärministern har misslyckats med sitt försök att få meningsfulla förändringar in i sin uppgörelse. Vi kan inte fortsätta så här, säger Starmer enligt Reuters efter EU-toppmötet i Bryssel.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...