Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Många tog frälsningsbeslut vid tonårsläger

Betydligt fler än vanligt tog frälsningsbeslut vid kvällsmötena på årets tonårsläger Ung Tro på Gullbranna-gården. – Det blev ett jättestort gensvar på inbjudan. 30-40 personer tog emot Jesus för första gången, berättar Stina Persson på Svenska Alliansmissionens Ungdom (SAU).

Nyheter · Publicerad 14:43, 26 aug 2019

Årets SAU-läger i Gullbranna samlade 850 tonåringar och ledare under första veckan i augusti. Förutom aktiviteter som bad, beachvolleyturnering, sandslottstävling och fågelskådning, fanns tid för bibelstudier, smågrupper och gudstjänster.

– Inför årets läger har vi arbetat på ett nytt och fördjupat sätt med att frälsningsinbjudan skulle präglas av både tydlighet och trygghet, säger Stina Persson, som är huvudansvarig för lägret.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...