Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Mamma och global lovsångsartist på väg till Sverige

Hur bollar man livet som mamma med en global lovsångstjänst? Om det berättar den världskända lovsångsledaren Kari Jobe i en intervju med Världen idag inför sitt första Sverige-besök i Sverige nästa helg.

Nyheter · Publicerad 08:00, 2 jun 2018

När Världen idag ringer upp Kari Jobe har hon sökt sig till en avskild garderob i sina föräldrars hus för att få lite lugn och ro från allt det härliga som en tvååring kan ställa till med. Hon nämner genast att hon ser fram emot besöket i Sverige om ett par veckor. 

– Jag har en svensk vän och han är väldigt cool, så jag vet att alla svenskar är riktigt coola, säger hon glatt. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...