Ropa till mig, så ska jag svara dig och låta dig höra om stora och ofattbara ting som du inte känner till.
Jeremia 33:3

Världen idag

Lovsångsalbumet Ingen är som du ligger i topp på svenska iTuneslistan.

Lovsångsskiva i topp på iTunes

Nyligen släppte Gilead Connect church i Göteborg en lovsångsskiva på svenska med namnet "Ingen är som du". I skrivande stund ligger den trea på svenska iTuneslistan varifrån album och låtar kan laddas ner.

Nyheter · Publicerad 00:00, 12 dec 2012

I flera dagar har "Ingen är som du" parkerat i toppen av albumlistan på iTunes. Det är tredje skivan som församlingen ger ut och enligt Camilla Olsson som tillsammans med maken Anders leder församlingens arbete så skrivs det ständigt ny musik i kyrkan.

- Vi uppmuntrar till skapande hela tiden. Nu har vi startat ett bolag och det här är första skivan vi gör själva där vi driver hela processen. De som arbetat med skivan har gjort ett fruktansvärt bra jobb.

Hon berättar om hur människor som saknar kyrklig kontakt hör av sig med uppskattande ord om lovsångerna.
- Vi har också många nya i tron i vår kyrka och väldigt många unga, och de behöver kunna få med sig atmosfären hem. Det är en av de största vinsterna med det här, att de kan ta med sig Gudsnärvaron hem och ha med sig sångerna i mobilen. Skivan låter väldigt mycket som det låter på ett möte hos oss.

Camilla Olsson talar om ett driv i församlingen där nya människor kommer till tro. På onsdagskvällen har de hyrt Konserthuset och sålt ut 1 200 platser för den musikaliska berättelsen Prince of peace.
- Vi är överväldigade av det som sker, säger Camilla Olsson.

Bönefrukost i Bryssel ger inspiration för Sverige

Ledare 480 politiker och andra kristna ledare – därav även ett antal från Sverige – var i onsdags morse... fredag 9/12 00:10

Tågkaos och samhällets skörhet

Ledare Tågresandet från Uppsala och söderut i landet slogs helt ut under onsdagskvällen, detta till följd... fredag 9/12 00:00