Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Lewi Pethrus bok om bön ges ut på nytt

Nu finns klassikern Segrande bön av Lewi Pethrus ute i en reviderad version. Det är Sjöbergs förlag som ger ut boken.

Nyheter · Publicerad 13:43, 28 jun 2019

Lewi Pethrus bok Segrande bön är en klassiker som getts ut tio gånger tidigare. Senast var 1955 och nu ges den alltså ut på nytt i en språkligt uppdaterad version. Bakom initiativet står Curt Levin, pingstpastor och föreståndare för Skånes pionjärmission.

”Pethrus undervisning är ett stridsrop till hela kristenheten, en väckarklocka och ett budskap rätt in i vår tid. Vi behöver den. Varenda kristen borde läsa den”, skriver Levin i förordet till boken, som följs av rekommendationer från 17 kristna ledare från flera olika samfund och organisationer.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....