Bedröva inte Guds helige Ande, som ni har fått som ett sigill för befrielsens dag.
Efesierbrevet 4:30

Världen idag

Justin Bieber uppträdde på Grammy Awards i Las Vegas tidigare i år. Nu tvingas han ställa in sin pågående turné på grund av sjukdom. Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Justin Bieber ansiktsförlamad – ber sina följare om förbön

Världsstjärnan Justin Bieber har drabbats av ansiktsförlamning och tvingats skjuta upp sin pågående turné. I en video på Instagram berättar han att tillståndet ska vara övergående och att han litar på Gud.

Nyheter · Publicerad 13:11, 13 jun 2022

Den kanadensiske sångaren Justin Bieber tar en paus i sin pågående världsturné, Justice World Tour, och ber om förbön i ett inlägg på Instagram, som hittills har fått närmare 50 600 000 visningar.

I ett videoklipp förklarar den kristne artisten att han fått en halvsides ansiktsförlamning på grund av Ramsay Hunts syndrom, en typ av bältros som påverkar nerverna i örat och ansiktet.

– Som ni kan se blinkar inte det här ögat. Jag kan inte le på den här sidan av ansiktet, den här näsborren rör sig inte. Det är en fullständig förlamning på den här sidan av mitt ansikte, säger han.

– Det här är ganska allvarligt, som ni kan se. Jag önskar att det inte vore så, men uppenbarligen säger min kropp att jag måste dra ner på tempot, fortsätter Bieber.

Han berättar att han får behandling, att kroppen kommer att återgå till det normala men att man inte vet hur lång tid det kommer att ta.

Enligt en artikel i Läkartidningen kan sjukdomen i värsta fall ge bestående skador, men Justin Bieber är trosviss.

– Jag har hopp och jag litar på Gud, säger han.

Jag har hopp och jag litar på Gud.

Oroande att extrema läror sprids vid teologiska utbildningar

Ledare Utbildning av nästa generations präster, pastorer och ledare har stor betydelse för den kristna... lördag 25/3 00:00

Bred kritik vittnar om surrogatmödraskapets orimlighet

Ledare När vänsterfeminister och konservativa kristna är överens i en fråga kan man ana att den har en... fredag 24/3 00:10