Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

John van Dinther slutar i New Life

Efter 26 års tjänst lämnar John van Dinther rollen som pastor i EFK-församlingen New Life. Bakgrunden är en utomäktenskaplig relation. ”Det finns ingen ursäkt för mitt beteende och det val jag gjorde”, skriver pastorn i ett brev till församlingen, enligt ett pressmeddelande.

Nyheter · Publicerad 09:00, 23 jul 2019

År 1993 var holländaren John van Dinther en av personerna som grundade församlingen New Life. Församlingen, som har en internationell inriktning och tillhör Evangeliska frikyrkan, har sedan dess vuxit stadigt.

Nu lämnar John van Dinther sin mångåriga tjänst i församlingen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Biblar undantas i handelskriget

USA Det pågår ett handelskrig mellan USA och Kina, vilket skapat oro också hos kristna aktörer. En stor del av USA:s, och hela världens, biblar och andra...

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...