Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Jesusefterföljelse betonas under Nyhemsveckan

Pingströrelsens årliga Nyhemsvecka är i gång och redan från start slog konferensen an årets tema, som är Jesu egna ord: ”Kom och följ mig”. Dessutom kryddades anrättningen med aktiviteter som polkagristillverkning och såpabandy.

Nyheter · Publicerad 20:00, 19 jun 2019

Visserligen har en stor ungdomshelg nyss ägt rum men måndagen är starten på den stora konferensen i Nyhem, som ligger strax nordväst om Jönköping. Det är välkänt för många människor att Nyhemsveckan är en av Pingströrelsens stora konferenser, men inledningsmötet gick i ekumenikens tecken.

Första talare ut var Ida-Maria Brengesjö, till vardags pastor samt resande evangelist inom Equmeniakyrkan.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....