Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Jentezen Franklin bad för Brasiliens president

Evangelistpastorn Jentezen Franklin bad för Brasiliens president under en kristen konferens i landet. Presidentparet ska även ha stannat och deltagit under mötet. – De lovsjöng tillsammans med oss, säger Jentezen Franklin i ett Instagraminlägg.

Nyheter · Publicerad 16:30, 6 aug 2019

Under en kristen konferens i Brasilien deltog evangelisten Jentezen Franklin på ett av mötena. Strax innan mötet fick han träffa landets president, Jair Bolsonaro.

Inför nationell press fick Jentezen Franklin frågan om han kunde be för presidenten, berättar pastorn själv i en videoinspelning från en gudstjänst i hemförsamlingen Free Chapel. På Franklins Instagramkonto lade han upp flera bilder på sig och presidenten, och skrev att ”det var en stor ära att få möta och be för presidenten för denna stora nation”.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...