Ni behöver uthållighet för att göra Guds vilja och få vad han har lovat.
Hebreerbrevet 10:36

Världen idag

Jan Blom uttrycker sin stora tacksamhet över att vara vid liv

Under hösten har rapporter inkommit om Jan Bloms förbättrade tillstånd efter mc-olyckan i somras. Nyligen berättade han om sin stora tacksamhet över att många böner, familjens kärlek och läkarnas skicklighet räddat hans liv.

Nyheter · Publicerad 16:03, 3 jan 2023

Den 29 augusti i fjol skadades församlingen Livets Ords förstepastor Jan Blom svårt i en motorcykelolycka i Uppsala. Efter olyckan låg Blom medvetslös i respirator under tre veckor innan han vaknade upp.

Nu berättar Jan Blom själv, i ett inlägg på sociala medier, om sin tacksamhet över att vara vid liv. 

”Ett mirakel har Herren gjort med mig. Efter allvarlig olycka med mc så låg jag tre veckor medvetslös och nära döden. Herren med mångas böner räddade mitt liv. Min familj har med stor kärlek hållit mig vid liv. Läkare i Uppsala har gjort fantastiska operationer, allt detta har räddat mitt liv”, skriver Jan Blom i ett inlägg som publicerades på Instagram och Facebook under måndagen.

I ett annat färskt inlägg ses Jan Blom tillsammans med sin hustru, Susanna, önska alla ett gott nytt år.

Världen idag har under hösten löpande rapporterat om Jan Bloms framsteg i rehabiliteringen efter olyckan. I slutet av oktober berättade två pastorskollegor att de kunnat ha längre konversationer med sin huvudpastor.

I början av december medverkade Jan Blom, via en förinspelad videohälsning, i en gudstjänst på Livets Ord. ”Kära församling, jag kommer tillbaka! Du kommer att få se mig på scenen och jag kommer att få möta dig med en god, kärleksfull predikan som Herren har lagt på mitt hjärta”, sade Blom till församlingen.

Niklas Piensohos bibelstudier väcker sorg hos medlemmar i Filadelfia

Bibelstudierna ”Brännande frågor”, där Niklas Piensoho ifrågasatt den klassiska kristna synen på... torsdag 30/3 10:12

Har S nog med idékraft för en förnyad samhällsanalys?

Ledare Ett land behöver inte bara en bra regering, det behöver också en bra opposition. Av flera skäl.... torsdag 30/3 00:10

Torsdagstidningar försenade på grund av trafikkaos

Distribution. Utdelningen av Världen idags tryckta torsdagstidningar kommer dessvärre att bli försenad till... torsdag 30/3 08:30

Av honom, genom honom och till honom är allting

Inför söndag Många av oss har fått frågan: ”Om Jesus hade kommit i dag, utifrån hur allt är i dag, skulle han... torsdag 30/3 00:00