Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Israelisk sångerska förgyllde konferens

Den svenska och den israeliska flaggan vajade sida vid sida när Israels vänner under veckoslutet samlade 750 besökare till sin årliga sommarkonferens i Värnamo Pingstkyrka Arken. Konferensen förgylldes bland annat av ett efterlängtat förstagångsbesök, den kända sångerskan och lovsångsledaren Sarah Liberman från landet i konferensens centrum – Israel.

Nyheter · Publicerad 16:50, 2 jul 2019

Förra sommaren blev hon tvungen att ställa in sitt planerade besök i sista stund, men den här gången kunde sångernskan Sarah Liberman hämtas på flygplatsen i Köpenhamn och skjutsas till konferensen i Småland.

– Jag är överväldigad och känner mig så välsignad av att vara här, säger Sarah Liberman till Världen idag.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....