Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Hyllie Park-kyrkan inviger nybyggda lokaler i Malmö

I helgen inviger kyrkan och folkhögskolan på Hyllie Park sitt nybygge ”Mötesplatsen” i Malmö. De över 1 000 kvadratmetrarna nya lokaler ska användas för både gudstjänster och de olika verksamheter som bedrivs på kristen grund.

Nyheter · Publicerad 15:43, 8 feb 2019

– Kyrkan ligger i ett av Malmös mest expansiva områden, där det byggs många nya bostäder. Vi har låtit Posten dela ut 4 500 nyhetsbrev i grannskapet, där vi presenterar kyrkan och inbjuder människor att upptäcka våra nya lokaler, säger pastor Carlos Villablanca.

Han berättar att församlingen, som tillhör Evangeliska frikyrkan, driver en koncern med förskola, grundskola och äldreboende. Samtidigt är Hyllie Park kyrkan en av tre huvudmän för Hyllie Park folkhögskola (jämte Evangeliska Frikyrkan och Medarbetarförbundet).

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...