Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Hundratals mirakler under Floridaväckelse

Nyheter · Publicerad 10:10, 28 apr 2008
Det som bara skulle vara en veckoslutskampanj i Floridaförsamlingen Ignited church, går nu in på sin fjärde vecka.

Hundratals människor berättar att de har upplevt mirakulösa helanden i samband med mötena, som nu flyttar till en fyra gånger så stor lokal.
Mötena, som har getts namnet "Lakeland-väckelsen", efter det samhälle som Ignited church befinner sig i, har pågått sedan den andra april under ledning av den kanadensiske evangelisten Todd Bentley. Enligt lokaltidningen The Ledger flyttades kvällsmötena under helgen till Auburndale life church, med 2 800 platser, från Ignited churchs egen lokal, med endast 700 platser.

Kampanjens fokus
har varit på helanden, och en stadig ström av besökare har tagit sig till de dagliga mötena där det har betts för alltifrån cancersjuka och döva till diabetessjuka och lama. The Ledger rapporterar att Todd Bentley och Stephen Strader, pastor för Ignited church, vittnar om att hundratals har blivit mirakulöst helade.

Enligt the Ledger, berättar Strader att veckoslutskampanjen, som från början bara skulle pågå i fem dagar, har förlängts till och med den 4 maj. Stephen Strader tillade på torsdagen att det även fanns en möjlighet att mötena kunde komma att fortsätta efter det. Gudstjänsterna sänds också dagligen via God tv.

Jacob Rudolfsson
jacob.rudolfsson@varldenidag.se

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...