Nej, liksom han som har kallat er är helig ska också ni vara heliga i allt ni gör. Det står ju skrivet: Ni ska vara heliga, för jag är helig.
1 Petrusbrevet 1:15-16

Världen idag

Hillsongs julshow flyttar in till Avicii Arena

Hillsongs ”This is Christmas”, en av Sveriges största julshower, byter upp sig till den större Avicii Arena inför sin 15-årsjubilerande föreställning i december.

Nyheter · Publicerad 19:00, 14 sep 2023

”En spektakulär julshow för hela familjen, fullspäckad med klassiska och moderna jullåtar som framförs av ett enastående team med sångare, musiker och dansare.” Så beskriver Hillsong själva sin stora julshow This is Christmas, som i höst firar 15-årsjubileum.

Det som för 15 år sedan började som en liten julshow i en källare i Stockholm har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största julshower. Förra året såg fler än 12 000 personer någon av de två föreställningarna i Stockholm när de hölls på Hovet.

I år tar Hillsong showen ytterligare ett steg och flyttar den från närliggande Hovet till den större Avicii Arena (tidigare Globen), som de på sociala medier själva beskriver som ”Sveriges mest ikoniska arena”.

”Vi har drömt, längtat och väntat på denna dag och i år är det dags. Tro oss när vi säger att du kommer att vilja vara där för att uppleva en julshow du sent kommer att glömma”, skriver Hillsong Sweden på sitt Instagramkonto.

This is Christmas hålls på Avicii Arena den 10 december. Biljetterna släpps den 1 oktober.

Under hösten kommer Hillsong även att satsa på en annan jul­show: Carols of Christmas, i Örebro, Jönköping, Malmö och Göteborg mellan den 14 och 17 december. Där deltar Frank Ådahl, Evelina Gard och ett team från Hillsong med Andreas och Lina Nielsen i spetsen.

Styrräntan höjs på nytt – så mycket dyrare blir ditt bolån

Ekonomi. Torsdagens nya räntehöjning gräver ännu djupare hål i hushållens plånböcker. Ökade bolånekostnader... fredag 22/9 22:00

Kristersson: Vi är mitt i extrem våldsvåg

Kriminaliteten. Flera utomstående tros ha blivit offer när två personer sköts ihjäl på en pub i Sandviken. – Det är... fredag 22/9 18:17

Många bär ansvar för Sveriges resa från Bullerby till barnsoldater

Ledare Våld, sprängningar, skjutningar och regelrätta avrättningar fortsätter att plåga Sverige. Det... fredag 22/9 00:10