Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Anders och Camilla Olsson blir nytt pastorspar i Värnamo pingstförsamling. Foto: Magnus Egger

Hillsong-pastorer blir föreståndare i Värnamo Pingst

I samband med Värnamo pingstförsamlings årshögtid i söndags fattades beslutet att kalla Anders Olsson till föreståndartjänst i Värnamo.

Nyheter · Publicerad 16:47, 15 jan 2019

– Med stor tacksamhet kan vi konstatera att beslutet fattats med stor majoritet. Anders och Camilla Olsson kommer senast från Hillsongförsamlingen i Göteborg där de byggt församling i 13 år, säger pingstkyrkan Arkens ordförande Anna Toftgård i ett pressmeddelande.

– Vi räknar med att Anders ska kunna börja arbeta i församlingen under en snar framtid. Församlingen kommer nu börja planera för en festhelg i början av mars månad då vi får välkomna familjen Olsson till Värnamo.

Både församlingen och paret Olsson uttrycker stor glädje över beslutet, men i nuläget vill de inte lämna några ytterligare kommentarer.

Storgåva från megakyrka ska rädda ofödda

Abort. En amerikansk megakyrka vars pastor kunde ha aborterats av sin mor, har donerat 50 000 dollar – drygt 460 000 kronor, till ett rådgivningscentrum för...

Paulus brev hyllades av författare i Sveriges Radio

Media. Vi behöver Paulus mer än någonsin. Det skriver författaren Mattias Hagberg i en essä som publicerats av Sveriges Radio. I texten finns både bibelord...