Ni otrogna, vet ni inte att vänskap med världen är fiendskap mot Gud? Den som vill vara vän med världen blir fiende till Gud.
Jakobsbrevet 4:4

Världen idag

Filmstaden utökar Jesus revolution med en vecka

I dag, torsdag, går tusentals svenskar för att se filmen Jesus revolution på bio. Samtidigt meddelar Filmstaden att man tänker visa filmen även i nästa vecka.

– Jesus revolution är på gång i Sverige, säger Maria Viklund på Barfota Productions i ett videoklipp på Facebook.

Nyheter · Publicerad 22:00, 13 sep 2023

Filmstaden utökar med ytterligare en veckas biovisningar av den amerikanska filmen Jesus revolution. Det meddelar den svenska distributören Barfota Productions på sin Facebooksida.

– Det har varit så många som har köpt biljetter så nu utökar de, inte bara till helgen utan en hel vecka framåt, säger en upprymd Maria Viklund i ett videoklipp.

– Så ta med er era vänner, kom och sprid detta. Jesus revolution är på gång i Sverige, fortsätter hon.

Både Filmstaden och Svenska bio kommer att fortsätta visa filmen i nästa vecka, enligt Maria Viklund. På vissa orter blir det några dagar och på andra orter samtliga veckans dagar. Det senare gäller bland annat Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping och Luleå.

Personalen i biljettkassan på Filmstadens biograf Bergakungen i Göteborg säger till Världen idag att de är förvånade över att filmen säljer så bra. Att över 500 personer ser en film på deras biografer i staden en vanlig torsdag hör inte till vanligheten.

Och nu finns det alltså möjlighet att se filmen i åtminstone en vecka till.

Dansk abortlag kan ändras – minskat skydd för ofödda

Danmark. I Danmark har ofödda barn ett lagstadgat skydd från och med graviditetsvecka tolv. Lagstiftningen... fredag 29/9 10:00

USA behöver lyfta sig inför nytt presidentval

Ledare Så hänger då det offentliga USA återigen halvvägs ut över stupkanten efter politisk osämja. Och med... fredag 29/9 00:10

Skyttedals drogutspel blev hennes fall

Ledare Många höjer förstås på ögonbrynen över att en europaparlamentariker som Sara Skyttedal (KD) väljer... fredag 29/9 00:00