Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Dopglädje när LP höll konferens på Gullbranna

LP-verksamhetens sommarkonferens på Gullbrannagården avslutades i helgen. För de närmare 450 deltagarna blev det innehållsrika dagar med mycket gemenskap. Temat ”Frihet har ett namn” blev en tydlig programförklaring i både kvällsmöten och bibelstudier.

Nyheter · Publicerad 21:00, 7 aug 2019

Veckan är årets stora händelse för många i södra landsändan, en konferens man sett fram emot under hela våren och försommaren.

I år har Rigmor Holst och Daniel Alm åter­kopplat till årets tema under bibel­studierna. De har dessutom delat med sig av personliga upplevelser som gett ett djup och ett mottagande som märktes i förböns­stunderna. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...