Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

De bad till Gud om ett förvandlat Skåne

Årets bönesamlingar för Skånes fyra ”tårtbitar” fullföljdes i Helsingborg. Ledaren för arbetet med bön för Skåne, Curt Levin, var en av dem som ägnade fars dag åt att umgås med Far i himlen.

Nyheter · Publicerad 17:24, 16 nov 2018

På fars dag samlades man för att tillsammans umgås med Far i himlen. Bönesamlingen var den fjärde, och sista, av årets stora samlingar och ägde rum i Pingstkyrkan i Helsingborg. Temat den här kvällen var att be för Guds rikes växande i de elva kommuner som utgör den nordvästliga så kallade tårtbiten av Skåne.

– Vi har delat in Skåne geografiskt i något som vi kallar fyra olika tårtbitar och vi har en bönesamling per år i varje tårtbit där vi ber specifikt för människorna som bor i det området, säger Curt Lewin och berättar att de tidigare samlingarna ägt rum i Tomelilla (sydost), Malmö (sydväst) respektive Kristianstad (nordost).

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Viktig strid för livet har inletts i USA

Ledare Krig inleds inte alltid med en stor smäll. Ibland smyger de i gång, tills det en dag står klart att man står mitt i en stor strid. Det är en sådan...