Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar.
Hebreerbrevet 10:24

Världen idag

Coronaeffekt: Magasinet Hopp trycks i ny upplaga

Nu trycker Världen idag upp 30 000 nya exemplar av det årliga magasinet Hopp, efter att den första upplagan sålde slut redan efter några veckor. Anledningen till den stora efterfrågan är att flera församlingar gjort större beställningar för att dela ut till hushåll under coronakrisen.

Nyheter · Publicerad 13:44, 28 maj 2020

I början av april trycktes årets upplaga av magasinet Hopp i 40 000 exemplar, samma antal som förra året. Men i år räckte det inte till alla som hörde av sig.

– Man kan lugnt säga att efterfrågan varit mycket större än förra året. Vi har fått flera stora beställningar, mest från församlingar som ska dela ut till hushåll, förklarar Världen idags marknadskoordinator Johanna Köllerfors.

Hon berättar att en del kommer att använda sig av Postnord för utdelning inom ett större område, medan andra kommer att dela ut magasinen själva.

– Vi har redan fått in ett stort antal beställningar av den nya upplagan. Det är jätteroligt, säger hon.

Att intresset för magasinet är så stort är inte alls förvånande, menar Jonas Adolfsson, tillförordnad chefredaktör och ansvarig utgivare för Världen idag.

– Om det är något vårt land behöver just nu så är det hopp. Vår förhoppning är att tidningen ska få betjäna tiotusentals människor i en tid när många upplever oro och när öppenheten för Gud i vårt land nog är större än på mycket länge, säger han.

Magasinet Hopp är fyllt av starka personliga exempel på hur Jesus kan frälsa, svara på bön, rädda ur hopplösa situationer och ge inre frid.

Om det är något vårt land behöver just nu så är det hopp.

Utan apostlar saknas missionellt perspektiv

Ledare Nya testamentet beskriver de femfaldiga tjänstegåvorna i Kristi kropp: apostlar, profeter,... lördag 4/7 00:00

Nytt franskt styre ska presenteras på onsdag

Frankrikes regering avgår, meddelar det franska presidentämbetet i ett uttalande. Ersättare till... fredag 3/7 18:00

Vi behöver inte springa tills vi spyr.

Ungkrönika Ungkrönika. Jag har ofta svårt att göra saker till hundra procent. När jag spelade innebandy aktivt hade jag en... lördag 4/7 00:00

Kan vi synda utan att förlora frälsningen?

Mot väggen Kan en pånyttfödd kristen synda utan att förlora frälsningen? /Linda