Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Foto: Skärmdump Facebook

Carman har gift sig

Efter ett långt liv som singel gifte sig nyligen den kände kristne popartisten Carman, 61 år gammal. Lycklig berättar han samtidigt att han är helt fri från den dödliga cancer han fick för fyra år sedan, uppger Christian Post.

Nyheter · Publicerad 18:29, 5 jan 2018

Han berättar om sina båda ”mirakel” på Facebook: ”För fyra år sedan fick jag diagnosen obotlig cancer med kort tid kvar att leva”, skriver han bland annat. I det skedet närmade sig den kände popartisten 60 år, och hade vid det laget inget hopp om att få varken ”familj eller ett långt liv”, skriver han. Carman berättar vidare att hans egen släkt hade minskat till endast fyra personer: han själv, hans mamma, hans svägerska och hans svärdotter.

Men Carman överlevde sin sjukdom och i början av 2014 gick han ut och vittnade om att att han var cancerfri. Sedan dess har han gått på efterkontroller utan att man hittat några spår av sjukdomen.

”I dag är jag 100 procent cancerfri med en vacker gudfruktig hustru och stor familj”, säger en lycklig Carman och räknar upp en lång rad av hustrun Danas släktingar som nu också blivit hans.

Carman har under decennier gjort skivor i en stor variation av stilar men alltid med en radikal Jesus-tro. Hans fullständiga namn är Carman Licciardello, ett namn som han nu också får dela med hustrun Dana.

SKR uppvaktade Migrations- verket med 18 400 namn

Aktion. Lyfte fram konvertiternas situation På torsdagen möttes Sveriges kristna råd (SKR) och Migrationsverket för samtal om hantering av asylärenden som rör konvertiter. Samtidigt...

Vad kan förklara de ökade sexualbrotten?

Ledare Eskalerande statistik enligt Brå-rapport Så har då Sverige till slut fått en statsminister. Socialdemokrater och Miljöpartister kan nu regera vidare med Vänsterpartiets och nu även de två...