HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

Olof Brandt, generalsekreterare Bibeln idag. Foto: Privat

Bibelfestival vill ena kristna i landet

I helgen samlas återigen kristna från olika sammanhang kring Bibeln och dess huvudsakliga budskap. Det handlar om Bibelfestivalen i Örebro som arrangeras för andra året. – Det ger en god känsla att samlas kring grunderna, säger Olof Brandt på Bibeln idag.

Nyheter · Publicerad 15:51, 5 okt 2018

Temat för årets Bibelfestival som pågår fredag och lördag är "Den stora berättelsen", och det handlar bland annat om skapelse, syndafall, försoning och framtid. Genom förkunnelse, seminarier, musik, workshops, drama, teologiska samtal och annat vill man lyfta Bibelns budskap och relevans för vår tid. 

– Det finns ett stort intresse att samlas kring Bibeln och att låta alla kristna som har en längtan att komma igång med sin bibelläsning eller att fördjupa den, komma tillsammans. Här finns något för alla.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...