Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Befrielse och visioner på 50:e Smålandskonferensen

Folklighet och väckelseatmosfär präglar den pågående Smålandskonferensen som i år även fått extra skjuts av ett rullande gatukök. Med en fläkt av afrikansk väckelse inleddes årets konferens av den etiopiske pastorn Deresse Lakew som fick betjäna flera åhörare i befrielsebön.

Nyheter · Publicerad 15:20, 11 jul 2019

I skön småländsk natur, på Ralingsåsgården utanför Aneby, samlas denna vecka på nytt stora skaror för att delta i den snart femtio år gamla Smålandskonferensen.

– Fast jubileumsfirande blir det först nästa sommar, förklarade Trosgnistans David Duveskog, på öppningsmötet på söndagseftermiddagen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Politiska experiment – förödande för familjer

Ledare Vi vet att även om det finns en stabilitet och självläkningsprocess inbyggd i det ekologiska systemet så kan balansen rubbas. Ingreppen kan bli så...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....