Att vörda Herren är början till vishet, att känna den Helige är förstånd.
Ordspråksboken 9:10

Världen idag

Bedjare möttes för att lyfta EU och Israel i bön

Totalt 40 förebedjare från olika 15 länder möttes upp i Helsingfors för att be för Finland, Europa och Israel. Detta då en europeisk bönerörelse besökte landet.

Nyheter · Publicerad 20:00, 10 okt 2019

Helsingfors var det 27:e medlemslandet som fick besök av bedjarna inom Euop, European Union of prayers. Varje halvår går ordförandeklubben vidare till ett nytt medlemsland, och i år var det alltså Finlands tur.

Det fem dagar långa nedslaget i Helsingfors inleddes med besök av Tomas Sandell från European Coalition for Israel. Han jämförde Finland med Israel och framhöll att båda länderna är små och har varit utsatta för många krig. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Carola får en egen tv-serie

Julfirande. På första advent är det premiär för Carola Häggkvists första egna tv-serie, Carolas advent. Nu avslöjas hälften av gästartisterna. – Idén kommer från... torsdag 17/10 15:45

Högtiderna ger chans att utforska vårt ursprung

Israelkommentar Analys. De flesta av oss är ganska ovetande om högtiderna som pågår i Israel i dagarna. Man kan prata med allt­ifrån pastorer och teologistuderande till... onsdag 16/10 00:00