Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Artistisk evangelisation lockar mycket folk

Artistgruppen Tred, med bas i Kalifornien, har besökt Sverige och Stockholm för första gången, under sin turné i Europa. Teamet använder sina kreativa gåvor för att väcka intresse och samtal om livets eviga frågor.

Nyheter · Publicerad 18:04, 17 jul 2019

Världen idag är på plats på Odenplan en eftermiddag, då regnet hänger i luften. De elva personerna i dans- och trumteamet Tred, tittar tveksamt upp mot de mörka molnen.

Det duggar så smått när den samövade artistgruppen av professionella trummare och dansare inleder sitt program. Snart har ett stort antal förbipasserande stannat till och ovationerna, efteråt visar att den högklassiga gratisunderhållning som bjuds denna ostadiga sommareftermiddag uppskattas.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Biblar undantas i handelskriget

USA Det pågår ett handelskrig mellan USA och Kina, vilket skapat oro också hos kristna aktörer. En stor del av USA:s, och hela världens, biblar och andra...

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...