Kom till mig, alla ni som arbetar och är tyngda av bördor, så ska jag ge er vila.
Matteus 11:28

Världen idag

35 idrottsmän väljs in i judisk hall of fame

Tennisspelaren Brad Gilbert och basketspelaren Miki Berkovi finns bland de 35 nya idrottare som valts in i den internationella ”Hall of fame för judisk sport”.

– Alla ni är det judiska och israeliska arvet, sa Michael Shachar, son till en av de israeler som dödades i Munchen 1972 vid ett tal under prisceremonin nyligen.

Nyheter · Publicerad 18:00, 20 jul 2022

Idrottsmän som har gjort utmärkta prestationer karriären igenom ärades vid den internationella ceremonin ”Hall of fame för judisk sport” som hölls på judiska idrottarmuséet vid Wingate Institute. Det rapporterar The Jerusalem Post.

– Hall of fame för judisk sport är viktig för judar i Israel och över hela världen och utgör för oss alla en källa till enorm stolthet, säger Judd Margolis, ordförande för internationella Hall of fame för judisk sport.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
En månad gratis!
Läs allt du vill med Världen idag DIGITAL
Du får tillgång till:
✓  Samtliga artiklar på varldenidag.se
✓  E-tidningen fem dagar i veckan
✓  Digitala korsord

Sex tänkvärda citat

Jag gillar att samla och skriva ner minnesvärda citat och tankar som någon predikat eller sagt. Jag... onsdag 31/5 00:00

När den egentlige angriparen går fri

Israelkrönika Så hände det igen. En stor sak, men det är rätt säkert att få skandinaver eller européer har hört... onsdag 31/5 00:00