Nej, liksom han som har kallat er är helig ska också ni vara heliga i allt ni gör. Det står ju skrivet: Ni ska vara heliga, för jag är helig.
1 Petrusbrevet 1:15-16

Världen idag

Branden ägde rum i en carport på Jägersrovägen i Malmö. Foto: Johan Nilsson/TT

19 bilar förstörda i misstänkt anlagd brand i Malmö

Nitton bilar har förstörts i en brand i en garagelänga på en innergård i Malmö. Det är långt ifrån första gången som bilar har brunnit i Malmö på sistone.

Nyheter · Publicerad 05:00, 9 nov 2022

Larmet kom strax efter klockan 04 under natten mot tisdag. På morgonen var branden släckt. Inledningsvis fanns det en stor spridningsrisk.

Ärendet rubriceras som försök till grov mordbrand.

– Det är oklart om de är totalt utbrända eller skadade. Ett stort antal fönsterrutor har skadats i ett närliggande flerfamiljshus, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen.

Malmö har drabbats av flera bilbränder de senaste veckorna. Bland annat under natten till den 25 oktober, då skadades totalt 21 bilar i bränder på flera platser i Malmö. Två dagar senare, under natten till den 27 oktober, skadades åtta bilar i bränder på fem olika ställen.

”Alla tiders sånger” från Nashville sänds på TBN Nordic

Tv. Nu sänds hela programserien ”Alla tiders sånger” på den kristna tv-kanalen TBN Nordic, i åtta... söndag 24/9 11:00

Många bär ansvar för Sveriges resa från Bullerby till barnsoldater

Ledare Våld, sprängningar, skjutningar och regelrätta avrättningar fortsätter att plåga Sverige. Det... fredag 22/9 00:10