Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Vintermöte utmanade: "Flexibilitet och nätverk ett måste i framtiden"

Lär dig ta beslut i steget och se värdet av goda nätverk. Sådana råd för att lyckas i framtidens näringsliv lärdes ut vid Swedish Winter Challenge, som pågår under tio dagar.

Nyhet · Publicerad 10:01, 26 jan 2017

Tid. Tillit. Hopp. Förslagen haglar i luften när Charles White frågar sina åhörare om vad som saknas allra mest i vår värld just nu. Orsaken till alla dessa problem spårar han till en och samma källa: bristen på ledarskap.

– Nästan alla problem i världen just nu skulle kunna lösas om vi bara hade bra ledare, fastslår den sydafrikanske ledarskapscoachen Charles White i en utmaning till den noggrant lyssnande åhörarskaran.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Många spekulationer om Bibelns Antikrist

Ledare Ett politiskt system Bibeln talar om Antikrist, den store motståndaren till Kristus. Uppenbarelseboken ger antydningar om en världsstat som ska uppstå och som ska ledas...

Republikansk reträtt oroar abortmotståndare

Politik. USA:s president Donald Trump och det republikanska partiet har intensivt drivit frågan om att slopa federalt stöd till Planned parenthood som utför...