Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Sunt förnuft och bön är Rolf Edvardssons recept

Trävaruföretaget som Rolf Edvardsson startade 1966 har gått bra. Äran för det ger han till vår Herre. Här delar Rolf med sig av sina erfarenheter med en förhoppning om att kunna inspirera andra företagsledare att gå hand i hand med Gud genom arbetslivet.

Nyhet · Publicerad 07:00, 25 jul 2018

Efter ett tiotal år som anställd startade Rolf Edvardsson eget företag som byggare. Nu är han 78 men kan inte sluta helt med arbetet. Det är alldeles för roligt att jobba, tycker han.

Hela livet har Rolf haft en tro på Gud och detta har varit orsak till engagemang i såväl kyrkbyggen som hjälpverksamhet. Han vill dock vara tydlig med att det finns ett före och efter helandet han fick uppleva för åtta år sedan. Då var han dödsdömd i cancer, men Gud ville annorlunda. Efter det ger Rolf sin fulla uppmärksamhet till Gud, och riktigt så var det inte i yngre år, påpekar han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Stå upp mot terrorn – över hela linjen

Ledare Dådet i Christchurch Fredagens terrordåd i Nya Zeeland var en stor tragedi, då 50 människor mördades i två moskéer. Massmedier och beslutsfattare har reagerat på rimligt...