Ni otrogna, vet ni inte att vänskap med världen är fiendskap mot Gud? Den som vill vara vän med världen blir fiende till Gud.
Jakobsbrevet 4:4

Världen idag

Teamet i Indien. Foto: Privat

Jesu kärlek förvandlar!

Missionsglimten · Publicerad 00:00, 17 aug 2023

Jag och mitt team hade precis undervisat en bibelskoleklass i Indien, jag var trött efter att ha bett för så många människor och längtade efter lite vila och mat – men så kom det fram ännu en kvinna som ville ha förbön.

Inombords tänkte jag: ”Åh nej jag orkar inte be för en person till”. Men det fanns inte på kartan att säga nej, så jag började be för henne. Jag upplevde direkt en bönebörda. Det var trögt och tog tid. Efter en ganska lång stund började tårarna rinna ner för kinderna på henne. Jag minns att jag bad ut: ”Tack Jesus att du älskar henne med en evig kärlek”.

Efter förbönen öppnade hon sina tårögda ögon och började berätta för mig att hon inte har någon familj. Hon är helt ensam och uttryckte att hon inte trodde att någon älskade henne. Men när hon hörde orden jag bad ut över henne om hur Jesus har älskat henne med en gränslös, evig kärlek så förklarade hon att det upprättade henne på insidan. Hon sa att från den kvällen så förstod hon att hon är älskad av Jesus. Jag blev så tagen och berörd av det hon sa.

Det är så vackert hur enkla ord om Jesu kärlek kan bära en sådan enorm kraft att återupprätta och hela människor. Låt oss aldrig glömma bort den enorma kraften i det enkla evangeliet och låt oss aldrig tröttna på att sprida Jesu kärlek vart vi än går fram.

I Sverige och till jordens yttersta gräns ska vi gå. Alla förtjänar att veta hur älskade och dyrbara de är!

Det är så vackert hur så enkla ord om Jesu kärlek kan bära en sådan enorm kraft att återupprätta och hela människor.

Dansk abortlag kan ändras – minskat skydd för ofödda

Danmark. I Danmark har ofödda barn ett lagstadgat skydd från och med graviditetsvecka tolv. Lagstiftningen... fredag 29/9 10:00

USA behöver lyfta sig inför nytt presidentval

Ledare Så hänger då det offentliga USA återigen halvvägs ut över stupkanten efter politisk osämja. Och med... fredag 29/9 00:10

Skyttedals drogutspel blev hennes fall

Ledare Många höjer förstås på ögonbrynen över att en europaparlamentariker som Sara Skyttedal (KD) väljer... fredag 29/9 00:00