Ingen människa kan bestå genom ondska, men de rättfärdigas rot kan inte rubbas.
Ordspråksboken 12:3

Världen idag

Lärjungaträning i Kambodja har lett till nystartade bibelupptäckargrupper och flera frälsta. Foto: Ibra

Guds rike växer i Asien

Missionsglimten · Publicerad 00:00, 8 sep 2022

Det har gått sex månader sedan vår förra lärjungaträning i Kambodja. Nu var vi tillbaka för uppföljning och nästa kurs. Vi mötte dem vi tränade förra gången, men också några nya.

Vad har hänt sedan sist, frågade vi? Med strålande ansikten berättade de:

”Vi har mött flera personer som var mottagliga för evangeliet och vi har delat tron med många. Jag har bildat tre nya bibelupptäckargrupper och vi har åtta nya medlemmar i vår församling. Vi blev attackerade av en person, men han kom sedan till tro och är nu med i vår bönegrupp”, berättar den gamla pastorn.

”Detta är min andra träning, och det har varit till stor hjälp för mig. Jag har funnit flera som är öppna för evangeliet, och vi möts nu som grupp i mitt hem för samtal och bibelstudier”, säger en äldre kvinna.

En ung kvinna berättar: ”Jag har startat tre bibelgrupper som möts i mitt hem. Jag arbetar som kommunsekreterare och nu funderar jag på hur jag ska kunna starta en bibelupptäckargrupper på mitt jobb.”

”Vi har gått från by till by och funnit många intresserade. Nu startar vi grupper i deras hem”, berättar pastorn från den lilla byn.

På bara sex månader har man bildat ett tiotal bibelgrupper och har fått be med många till frälsning. Gudsriket växer i Asien!

På bara sex månader har man bildat ett tiotal bibelgrupper och har fått be med många till frälsning.

Demonstrationerna handlar om vad vi anser vara demokratiskt

Israelkommentar Folk demonstrerar på gatorna i hela Israel. Varje lördagskväll sedan över en månad är man ute på... torsdag 23/3 00:00