Låt min bön vara rökelse inför dig, mina lyfta händer ett aftonoffer.Herre, sätt en vakt för min mun, bevaka mina läppars dörr.
Psaltaren 141:2-3

Världen idag

Troende pakistanier får undervisning i Bibeln av Naveed Malik vid ett möte i Italien. Foto: OM Sverige

Deras vittnesbörd uppmuntrar mig verkligen

Missionsglimten · Publicerad 05:00, 4 nov 2022

Jag står i incheckningskön på Arlanda när mobilen plingar till. Ett nytt ljudmeddelande: ”Hej, jag heter Arif och kommer från en muslimsk bakgrund. Jag har varit med på dina möten i Pakistan och gjort dina online-kurser på New Life Institute. Nu har jag själv tagit emot Jesus och tjänar Gud i Pakistan”.

Är det inte underbart?

Jag kommer själv från en muslimsk bakgrund, och kom till tro på Jesus för många år sedan. Nu kan jag inte längre bo kvar i Pakistan, så i stället får jag predika och undervisa via tv, internet och sociala medier. Nu är jag på väg till Italien och Pak-O-Hindi-konferensen. Hundratals troende pakistanier har samlats och jag ska få undervisa ur Bibeln.

Jag har knappt kommit fram till konferensgården när en familj stoppar mig: ”Pastor Naveed! Minns du att du bad för oss efter att vi varit gifta i många år? Nu har Herren välsignat oss med ett barn! Vi bor i andra änden av Italien och har åkt hit för att lyssna på din bibelundervisning.”

Deras vittnesbörd uppmuntrar mig verkligen.

Efter varje undervisningspass träffar jag mängder av människor som säger: ”Vi tittar på dina tv-program och ser dig på Youtube och Facebook. Får vi ta ett foto med dig?” Efter att vi har tagit fotot börjar de berätta hur mycket undervisningen betytt för dem och deras tro. Jag önskar att jag kunde dela med mig av alla berättelser!

Jag återvänder till Sverige och mina svenska-studier med ett hjärta fyllt av tacksamhet: All ära till vår Herre och Fader!

Efter att vi har tagit fotot börjar de berätta hur mycket undervisningen betytt för dem och deras tro. Jag önskar att jag kunde dela med mig av alla berättelser!

Skotskt vittnesbörd om progressivismens kollaps

Ledare Skottland har på senare år utvecklat en allt radikalare progressivism. Den senaste tiden har... lördag 4/2 00:10

Rekord i både dödskjutningar och masskjutningar i USA

USA. Antalet dödsfall orsakade av skjutvapen i USA har varit rekordhögt de tre senaste åren. Samtidigt... lördag 4/2 20:00

Korruption och kriminella i politiken

Ledare I Transparency Internationals årliga korruptionsindex noterar nu Sverige sin sämsta notering – och... lördag 4/2 00:00