Under sång och dans ska man säga: ”Alla mina källor har jag i dig.”
Psaltaren 87:7

Världen idag

Lina delar evangeliet med en illustrerad predikan under ett kampanjmöte i norra Bangladesh. Foto: Gå ut mission

Bönesvar och Guds ledning!

Missionsglimten · Publicerad 00:00, 9 mar 2023

Vi har redan haft några kampanjkvällar i Bangaldesh där vi predikat evangeliet och bett för sjuka. Inför gårdagkvällens kampanjmöte hade Cornelia i vårt team bett specifikt att vi skulle få se muslimer på mötet.

Ibland är det svårt att avgöra bara genom att titta på någon. Många muslimer bär inte heltäckande slöja. Dessutom befinner vi oss i ett hinduiskt område.

Så när fyra kvinnor med täckta ansikten kom in på mötet blev det ett tydligt tecken på att Gud hade svarat på bönen.

Under kvällen gensvarade många på inbjudan att ta emot Jesus, och under vår resa hittills har över 500 personer gensvarat på evangeliet och fyllt i kontaktkort. Vi har även fått bevittna hur Gud gjort helandeunder.

När vi i dag var på en utflykt, till Bangladesh mest nordliga punkt, hände något märkligt. Vi kliver ur vår bil en bit från gränsen till Indien, och på väg mot gränsen möter vi ett gäng som precis har varit där.

Vi förstår snart att vi är med syskon. Som det visar sig är det församlingsplanterare på böneresa. Kristenheten ligger på 0,3 procent i Bangladesh, så chansen att få träffa församlingsplanterare är väldigt liten!

Sedan ser jag ett bekant ansikte! En lokal samfundsledare som jag känner sedan många år tillbaka. Vilken fröjd att få mötas på detta sätt! Det blev ett spännande samtal. Gud leder sina tjänare.

Vad kan tänkas komma av detta möte? En sak är säker: Det blir mer Jesus till de onådda folken, och mer folk till Jesus!

Vilken fröjd att få mötas på detta sätt! Det blev ett spännande samtal.

Bred kritik vittnar om surrogatmödraskapets orimlighet

Ledare När vänsterfeminister och konservativa kristna är överens i en fråga kan man ana att den har en... fredag 24/3 00:10