Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Sverige behöver fler bibliska bagare snarare än fler kemister.

Krönikor · Publicerad 00:00, 12 apr 2018

Många människor i vårt land, och även många kristna i våra församlingar och kyrkor, hungrar efter mer kunskap om vad Bibeln säger. Man vill veta Bibelns budskap. Är Gud god och samtidigt allsmäktig? Är han helig eller trevlig? Hur ska man be för att verkligen få bönesvar? Vad säger egentligen Bibeln om den andliga världen, finns onda andar på riktigt?

Och allt detta om den sista tiden, tidstecken, antikrist, den yttersta domen – är allt det sant? Kommer verkligen Jesus tillbaka hit till jorden? Himlen, finns den, eller är det bara metaforer och drömbilder?

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...