Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Sebastian Stakset. Foto: Rickard L.Eriksson/ Arkiv

Det ni bett om, ropat till Gud om och kämpat för sker just nu. Nu behöver vi fler evangelister!

Krönikor · Publicerad 00:00, 28 jun 2018

Väckelsen är här. Guds eld faller över Sverige. Människor över hela landet får möta Gud. Hela institutioner förvandlas av Guds kraft och fängelser fylls av den helige Ande.

I förra veckan fick jag äran att leda majoriteten av ungdomarna på ett SiS-hem till Herren. Vi blev även insläppta i en ”vård i enskildhet-cell” där vi fick sjunga lovsång och se en ung kriminell man bli andedöpt. Under ”Kärlek till Örebro” blev en man som aldrig varit kristen döpt i den helige Ande på Stortorget i Örebro. Kyrkorna i Malmö mobiliserar för ett stort gemensamt event i slutet av oktober.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Republikansk reträtt oroar abortmotståndare

Politik. Ilska inom prolife-rörelsen USA:s president Donald Trump och det republikanska partiet har intensivt drivit frågan om att slopa federalt stöd till Planned parenthood som utför...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...