Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

När Marcus Bloom har sin 40-årsfest, passar han också på att fira 20 år i tjänst för Gud och 15 år med Good News to all People. Foto: Louise Olofsson

Marcus Bloom, 40 år

När evangelisten Marcus Bloom nu fyller 40 år firar han med en stor missionsfest. Hans passion är att predika för onådda folk och allt han önskar sig är gåvor till missionsarbetet.

Jubilar · Publicerad 16:00, 17 jan 2019

Marcus Bloom har mycket att fira i år. Han fyller 40, han har varit i tjänst för Gud i 20 år och det är 15 år sedan han och hans fru, Hanna, startade missionsorganisationen Good News to all People.

− Vi kallar det för 75-årsfest. Vi slår på stort med 150 gäster i vår kyrka, Sävsjö Allians- och pingstförsamling, berättar Marcus.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Hopp om förändring med ny sexualundervisning?

Ledare Skolverket lämnade i veckan sitt svar på regeringens uppdrag att förtydliga skolans läroplan kring sex och samlevnad. Med tanke på den normkritiska...
E-tidning