Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Hans och Ruth Ström startade OM Sverige. Nu fyller Hans 80 år. Foto: Magdalena Carlén

Hans Ström 80 år

Hans Ströms hjärta klappar för mission och Indien. Tillsammans med sin fru, Ruth, har han arbetat genom Operation mission (OM) i större delen av sitt liv. I år fyller han 80 år och fortsätter verka i Indien, men nu från hemmaplan.

Jubilar · Publicerad 08:00, 4 apr 2019

För Hans Ström är relationer och samtalet viktigt, det märks när Världen idag får en pratstund med honom och Ruth. Tillsammans har de vigt sina liv åt att sprida evangeliet genom den globala missionsorganisationen OM. I början av 70-talet startade de även OM Sverige.

De hade inget tjusigt kontor, utan allt började i en liten vedbod i Smålandsstenar. Men vi återkommer till det.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Israeliska araber kan överge sin allians med vänsterkanten

Sedan staten Israels tillblivelse har de israeliska araberna identifierat sig med den politiska vänstern, för det mesta i egna arabiska partier, men...

Ännu ett förlorat tillfälle

I dag hålls en konferens i Bahrain, där de ekonomiska aspekterna av president Trumps fredsplan för Mellanöstern ska diskuteras. Trumps svärson, Jared...
E-tidning