Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Carl-Gustaf Severin, 65 år

I söndags fyllde missionären och hedersevangelisten Carl-Gustaf Severin 65 år. Han har redan gått i pension och reser inte riktigt lika mycket som förut, men än brinner evangelisthjärtat. I höst har han tränat nya evangelister i både Sverige och Ryssland.

Jubilar · Publicerad 00:00, 13 dec 2018

När Världen idag når Carl-Gustaf Severin är han nyligen hemkommen från Vietnam, där han har talat till 500 pastorer och ledare från både Syd- och Nordvietnam. Ledarna är verksamma i Livets ordsförsamlingar, startade av vietnameser som fått sin utbildning genom församlingens arbete i Moskva.

– De är våra andliga barnbarn. Vietnam är ett fantastiskt utvecklingsområde med stora arbeten som växer fram, säger Carl-Gustaf.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Har politikerna lärt sig läxan från förra valkampanjen?

Israelkommentar Man skulle kunna tro att med två val så tätt inpå varandra som april och september, borde resultaten bli ganska lika. Men det är verkligen inte...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...
E-tidning