Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Carl-Gustaf Severin, 65 år

I söndags fyllde missionären och hedersevangelisten Carl-Gustaf Severin 65 år. Han har redan gått i pension och reser inte riktigt lika mycket som förut, men än brinner evangelisthjärtat. I höst har han tränat nya evangelister i både Sverige och Ryssland.

Jubilar · Publicerad 00:00, 13 dec 2018

När Världen idag når Carl-Gustaf Severin är han nyligen hemkommen från Vietnam, där han har talat till 500 pastorer och ledare från både Syd- och Nordvietnam. Ledarna är verksamma i Livets ordsförsamlingar, startade av vietnameser som fått sin utbildning genom församlingens arbete i Moskva.

– De är våra andliga barnbarn. Vietnam är ett fantastiskt utvecklingsområde med stora arbeten som växer fram, säger Carl-Gustaf.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...
E-tidning